Doprava nad 1500 Kč ZDARMA
1 hodnocení

Čokoládové pecičky - Madagascar 71%

Exkluzivní hořká čokoláda kategorie Single Origin z kakaových bobů z Madagaskaru, region Sambirano (severovýchodní část ostrova ležící blízko rovníku).

Nezaměnitelná čokoláda se šťavnatou ovocnou chutí má příjemně vyváženou kyselost, hořkost a sladkost. V chuti dominují tóny čerstvého ovoce doplněné kakaovými tóny. Aromatická, s dlouhou dochutí.

Kvalitní čokoládu v podobě peciček (penízků) využijete mnoha způsoby:

  • na domácí pravou horkou čokoládu
  • na pečení a vaření (brownies apod.)
  • na výrobu domácích pralinek a lanýžů
  • na domácí zmrzlinu či čokoládovou pěnu
  • do batohu na výlet i na samotné mlsání
Varianta
Možnosti doručení
Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 229/200 229/500 Zvolte variantu
Značka: Choco café
115 Kč 265 Kč od 115 Kč
Čokoládové pecičky - Madagascar 71%
Vegan
    • Z výběrových kakaových bobů z Madagaskaru
    • Čokoláda kategorie Single Origin
    • Min. 71 % celkové kakaové sušiny
    • Velmi jemná struktura díky vysokému podílu kvalitního kakaového másla (až 43 %)
    • Bez ztužených rostlinných tuků a aromat
    • Bez GMO
    • Receptura bez emulgátorů
    • Bezlepkové, vhodné pro vegany, Kosher
    • Ručně vyrobeno a zabaleno v Praze

    Složení: kakaová hmota z kakaových bobů z Madagaskaru, cukr (max. 28 %), kakaové máslo, přírodní vanilka.

    Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

    Příprava pravé horké čokolády:

    V kastrůlku zahřejeme 100 ml mléka k bodu varu, odstavíme a za stálého míchání přidáme 100 g čokoládových peciček. Mícháme do hladka. Dle požadované hustoty nápoje přidáme mléko nebo čokoládu, pomalu přihřejeme. Při pomalém zahřívání na nízký výkon lze připravit i v mikrovlnné troubě.

    Příprava polevy:

    Použijeme poměr 1 díl mléka a 2 díly čokolády. Dodržíme stejný postup jako při přípravě horké čokolády. Lesklejší polevy dosáhneme přidáním lžičky másla.