Doprava nad 1500 Kč ZDARMA
1 hodnocení

Čokoládové pecičky - Peru Pachiza 70%

Exkluzivní 70% hořká čokoláda kategorie Grand Cru vyrobená výhradně z výběrových kakaových bobů z oblasti Pachiza v Peru. Oblast leží v údolí Central Huallaga, na hranici pohoří Andy a Amazonského deštného pralesa.

Plná kakaově čokoládová chuť s výraznými tóny červeného ovoce a medu, s nádechem vanilky. Příjemná kyselost převažuje nad hořkostí.

Kvalitní čokoládu v podobě peciček (penízků) využijete mnoha způsoby:

  • na domácí pravou horkou čokoládu
  • na pečení a vaření (brownies apod.)
  • na výrobu domácích pralinek a lanýžů
  • na domácí zmrzlinu či čokoládovou pěnu
  • do batohu na výlet i na samotné mlsání
Varianta
Možnosti doručení
Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 235/200 235/500 Zvolte variantu
Značka: Choco café
115 Kč 265 Kč od 115 Kč
Čokoládové pecičky - Peru Pachiza 70%
Vegan
      • Z výběrových kakaových bobů z oblasti Pachiza v Peru
      • Čokoláda kategorie Grand Cru
      • Min. 70 % celkové kakaové sušiny
      • Velmi jemná struktura díky vysokému podílu kvalitního kakaového másla (až 42 %)
      • Bez ztužených rostlinných tuků a aromat
      • Bez GMO
      • Bezlepkové, vhodné pro vegany, Kosher
      • Ručně vyrobeno a zabaleno v Praze

    Složení: kakaová hmota z kakaových bobů z oblasti Pachiza, cukr (max. 29 %), kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin bez GMO, přírodní vanilka.

    Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

    Příprava pravé horké čokolády:

    V kastrůlku zahřejeme 100 ml mléka k bodu varu, odstavíme a za stálého míchání přidáme 100 g čokoládových peciček. Mícháme do hladka. Dle požadované hustoty nápoje přidáme mléko nebo čokoládu, pomalu přihřejeme. Při pomalém zahřívání na nízký výkon lze připravit i v mikrovlnné troubě.

    Příprava polevy:

    Použijeme poměr 1 díl mléka a 2 díly čokolády. Dodržíme stejný postup jako při přípravě horké čokolády. Lesklejší polevy dosáhneme přidáním lžičky másla.